Landskod Brittiska territoriet i Indiska oceanen (Tfn: +246, ISO: IO)

Här nedan hittar du landskod Brittiska territoriet i Indiska oceanen, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Brittiska territoriet i Indiska oceanen, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Brittiska territoriet i Indiska oceanen. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Brittiska territoriet i Indiska oceanen, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Brittiska territoriet i Indiska oceanen, hur stor yta och befolkning Brittiska territoriet i Indiska oceanen har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+246

ISO (2)

IO

ISO (3)

IOT

FLAGGA

🇮🇴

TOPPDOMÄN

.io

VALUTAKOD

USD

Fakta om Brittiska territoriet i Indiska oceanen

Brittiska territoriet i Indiska oceanen har en yta av 60 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som IO eller IOT (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Brittiska territoriet i Indiska oceanen är +246, och den officiella toppdomänen är .io. Befolkningsmängden i Brittiska territoriet i Indiska oceanen är ungefär 2 500 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska. Den valuta som används i Brittiska territoriet i Indiska oceanen är amerikansk dollar och brittiskt pund kod: USD), vi har dock ingen data om bruttionationalprodukten (BNP) för Brittiska territoriet i Indiska oceanen.

Brittiska territoriet i Indiska oceanen som resmål

Brittiska territoriet i Indiska oceanen är ett populärt resmål för resenärer, eftersom det finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och sightseeing. Öarna är också hemvist för en mängd olika vilda djur och växter, vilket gör det till en utmärkt plats för naturälskare. Dessutom har territoriet en rik kultur och historia som besökare kan utforska.