Landskod Guam (Tfn: +1-671, ISO: GU)

Här nedan hittar du landskod Guam, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Guam, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Guam. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Guam, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Guam, hur stor yta och befolkning Guam har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+1-671

ISO (2)

GU

ISO (3)

GUM

FLAGGA

🇬🇺

TOPPDOMÄN

.gu

VALUTAKOD

USD

Fakta om Guam

Guam har en yta av 540 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som GU eller GUM (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Guam är +1-671, och den officiella toppdomänen är .gu. Befolkningsmängden i Guam är ungefär 170 000 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska, chamorro och japanska. Den valuta som används i Guam är amerikansk dollar kod: USD), och bruttonationalprodukten (BNP) är ca. 4,6 miljarder US$.

Eluttag i Guam

De typer av eluttag som används i Guam är Typ A. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kommer att behöva en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Guam. Här kan du läsa mer om eluttag Guam samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Guam fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.