Landskod Julön (Tfn: +61, ISO: CX)

Här nedan hittar du landskod Julön, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Julön, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Julön. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Julön, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Julön, hur stor yta och befolkning Julön har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+61

ISO (2)

CX

ISO (3)

CXR

FLAGGA

🇨🇽

TOPPDOMÄN

.cx

VALUTAKOD

AUD

Fakta om Julön

Julön har en yta av 135 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som CX eller CXR (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Julön är +61, och den officiella toppdomänen är .cx. Befolkningsmängden i Julön är ungefär 1 500 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska. Den valuta som används i Julön är australisk dollar kod: AUD), vi har dock ingen data om bruttionationalprodukten (BNP) för Julön.

Eluttag i Julön

De typer av eluttag som används i Julön är Typ I. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kommer att behöva en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Julön. Här kan du läsa mer om eluttag Julön samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Julön fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.

Julön som resmål

Julön är en vacker plats som är populär bland resenärer för sina stränder, sitt kristallklara vatten och sina korallrev. Här finns också en mängd intressanta djur, bland annat den röda krabban, som är känd för sin årliga vandring.