Landskod Komorerna (Tfn: +269, ISO: KM)

Här nedan hittar du landskod Komorerna, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Komorerna, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Komorerna. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Komorerna, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Komorerna, hur stor yta och befolkning Komorerna har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+269

ISO (2)

KM

ISO (3)

COM

FLAGGA

🇰🇲

TOPPDOMÄN

.km

VALUTAKOD

USD

Fakta om Komorerna

Komorerna har en yta av 1 659 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som KM eller COM (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Komorerna är +269, och den officiella toppdomänen är .km. Befolkningsmängden i Komorerna är ungefär 900 000 invånare, och det eller de språk som de talar är komoriska, franska och arabiska. Den valuta som används i Komorerna är komoransk franc kod: USD), och bruttonationalprodukten (BNP) är ca. 658 miljoner US$.

Eluttag i Komorerna

De typer av eluttag som används i Komorerna är Typ C. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man troligtvis inte behöver någon reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Komorerna. Här kan du läsa mer om eluttag Komorerna samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Komorerna fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.