Landskod Nauru (Tfn: +674, ISO: NR)

Här nedan hittar du landskod Nauru, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Nauru, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Nauru. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Nauru, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Nauru, hur stor yta och befolkning Nauru har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+674

ISO (2)

NR

ISO (3)

NRU

FLAGGA

🇳🇷

TOPPDOMÄN

.nr

VALUTAKOD

AUD

Fakta om Nauru

Nauru har en yta av 21 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som NR eller NRU (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Nauru är +674, och den officiella toppdomänen är .nr. Befolkningsmängden i Nauru är ungefär 12 000 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska och nauriska. Den valuta som används i Nauru är australisk dollar kod: AUD), vi har dock ingen data om bruttionationalprodukten (BNP) för Nauru.

Eluttag i Nauru

De typer av eluttag som används i Nauru är Typ I. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kommer att behöva en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Nauru. Här kan du läsa mer om eluttag Nauru samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Nauru fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.

Nauru som resmål

Nauru är ett populärt resmål för resenärer eftersom det finns en mängd olika aktiviteter och attraktioner. Några av de mest populära turistattraktionerna på Nauru är följande: