Landskod Norfolkön (Tfn: +500, ISO: FK)

Här nedan hittar du landskod Norfolkön, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Norfolkön, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Norfolkön. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Norfolkön, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Norfolkön, hur stor yta och befolkning Norfolkön har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+500

ISO (2)

FK

ISO (3)

FLK

FLAGGA

🇳🇫

TOPPDOMÄN

.nf

VALUTAKOD

AUD

Fakta om Norfolkön

Norfolkön har en yta av 12 173 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som FK eller FLK (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Norfolkön är +500, och den officiella toppdomänen är .nf. Befolkningsmängden i Norfolkön är ungefär 2 700 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska och norfuk. Den valuta som används i Norfolkön är australisk dollar kod: AUD), och bruttonationalprodukten (BNP) är ca. 164,5 miljoner US$.

Eluttag i Norfolkön

De typer av eluttag som används i Norfolkön är Typ I. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kommer att behöva en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Norfolkön. Här kan du läsa mer om eluttag Norfolkön samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Norfolkön fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.

Norfolkön som resmål

Norfolkön är populär bland resenärer eftersom det är en vacker och fridfull ö. Ön är känd för sina orörda stränder, korallrev och tropiska regnskogar. Dessutom är ön hemvist för många intressanta djur, bland annat tamarindapan och den gröna leguanen.