Landskod Palau (Tfn: +680, ISO: PW)

Här nedan hittar du landskod Palau, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Palau, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Palau. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Palau, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Palau, hur stor yta och befolkning Palau har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+680

ISO (2)

PW

ISO (3)

PLW

FLAGGA

🇵🇼

TOPPDOMÄN

.pw

VALUTAKOD

USD

Fakta om Palau

Palau har en yta av 459 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som PW eller PLW (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Palau är +680, och den officiella toppdomänen är .pw. Befolkningsmängden i Palau är ungefär 18 000 invånare, och det eller de språk som de talar är engelska och palauiska. Den valuta som används i Palau är amerikansk dollar kod: USD), och bruttonationalprodukten (BNP) är ca. 221 miljoner US$.

Eluttag i Palau

De typer av eluttag som används i Palau är Typ A. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kommer att behöva en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Palau. Här kan du läsa mer om eluttag Palau samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Palau fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.