Landskod Saint-Martin (Tfn: +590, ISO: MF)

Här nedan hittar du landskod Saint-Martin, tillsammans med allt annat du kan tänkas behöva veta när det gäller koder. Exempelvis ISO-koder, valutakod och toppdomänen för Saint-Martin, riktnummer för att ringa till ett särskilt område inom Saint-Martin. Lite längre ner på sidan har vi även sammanställt andra fakta om Saint-Martin, såsom t.ex. bruttonationalprodukten (BNP) för Saint-Martin, hur stor yta och befolkning Saint-Martin har och så vidare.

LANDSKOD 📞

+590

ISO (2)

MF

ISO (3)

MAF

FLAGGA

🇫🇷

TOPPDOMÄN

.mf

VALUTAKOD

EUR

Fakta om Saint-Martin

Saint-Martin har en yta av 54,4 km2 och kan med hjälp av ISO-koder benämnas som MF eller MAF (beroende på om man använder 2- eller 3-bokstäverskonventionen). Landskoden för att ringa till Saint-Martin är +590, och den officiella toppdomänen är .mf. Befolkningsmängden i Saint-Martin är ungefär 40 000 invånare, och det eller de språk som de talar är franska. Den valuta som används i Saint-Martin är euro kod: EUR), och bruttonationalprodukten (BNP) är ca. 561500000 US$.

Eluttag i Saint-Martin

De typer av eluttag som används i Saint-Martin är Typ E. I Sverige används eluttag av Typ C (och typer kompatibla med denna typ), detta innebär att man kanske behöver en reseadapter för att använda sina svenska elektriska apparater i Saint-Martin. Här kan du läsa mer om eluttag Saint-Martin samt hitta lämplig reseadapter, där finns även information kring huruvida elektrisk utrustning från Saint-Martin fungerar i Sverige samt vilken adapter som i så fall behövs.

Saint-Martin som resmål

Saint-Martin är ett populärt resmål för resenärer som söker en exotisk semester. Ön är känd för sina vita sandstränder och sitt kristallklara vatten. Besökare kan njuta av en mängd olika aktiviteter som bad, segling och fiske. Saint-Martin är också hemvist för några av de bästa restaurangerna i Karibien.